Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει η Μίνα Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: “Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου”

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Αρναούτη το πρωί της Δευτέρας 3/6.

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για την εκδίκαση της αγωγής για την επιδίκαση αποζημίωσης από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει όπως πριν γιατί με όλα τα συντριπτικά κατάγματα έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία, παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία απλά δεν φαίνεται. Στο ΚΕΠΑ μου βρήκαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια 8 ώρες. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του ατυχήματος», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

«Την αποζημίωση τη ζητάω όχι για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου έδωσε λιγότερα από 90.000 ευρώ που ζήτησα για τα χειρουργεία. Είναι πολλά τα χρήματα που διεκδικώ για 17 χειρουργεία; Έχω βάλει το μέγιστο σαν ποσό αλλά δεν θα το πάρω φυσικά», συμπλήρωσε η Μίνα Αρναούτη.

«Μπορούσα να το πουλήσω και να κερδίσω τον κόσμο και να με λυπηθούν, να με παίρνουν κάμερες την ώρα που μπαίνω με καροτσάκι στα χειρουργεία. Δεν ήθελα να δείξω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου. Με επέκριναν στα social. Δέχτηκα απειλές ακόμα και μέσα από φυλακές ότι θα βγουν και θα με σκοτώσουν από ανώνυμα προφίλ», σημείωσε η Μίνα Αρναούτη.

Για το αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια Παντελίδη, η ίδια αποκάλυψε: «Το ατύχημα το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου. Έχω διάφορες φοβίες και μετατραυματικό στρες, δεν μπορώ να πάω ταξίδι, φοβάμαι αν δεν ξέρω τον οδηγό. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια Παντελίδη. Πήραν από μένα 11.000 ευρώ δικαίως αλλά κι εγώ έχω κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση για κάτι κρεμάλες που ανέβαζαν».

«Αν ήξερα δεν θα έμπαινα στο αυτοκίνητο. Θα το φτάσω Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;» κατέληξε η Μίνα Αρναούτη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!