Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην έντυπη OnTime: Κορίτσια στον ήλιο – Οι ελληνίδες celebrities στην… παραλία

Οι ελληνίδες celebrities όπως και όλοι οι έλληνες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της ζέστης και ξεχύθηκαν στις παραλίες. Το αποτέλεσμα; Να ανεβάσουν την θερμοκρασία ακόμα παραπάνω. 

Καλό καλοκαίρι από την Κύθνο 

Με εξόρμηση στη θάλασσα υποδέχτηκε το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στην παραλία. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως βρισκόταν στην Κύθνο. Η ηθοποιός στις φωτογραφίες φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία, ξαπλωμένη στην άμμο, ενώ σε άλλες ποζάρει όρθια με το μαγιό της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες “άντε, μία ακόμη βουτιά κι ακόμη μία” και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα, λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!».

Χωρίς μακιγιάζ από την Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό της μια φωτογραφία στα social media, για να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι». Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να ποζάρει άβαφη στο φακό. Στη λεζάντα έγραψε: «Από την όμορφη Άνδρο σας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις!». Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει όλο και περισσότερες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα social media.

Το σώμα μου… μεταμορφώνεται

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να απαντήσει με μία ανάρτηση στις φήμες που τη θέλουν έγκυο. Η instagrammer και πρώην παίκτρια του «Survivor» εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια το σώμα της έχει υποστεί πολλές αλλαγές, ενώ τόνισε πως πάχυνε, επειδή αυτά είναι τα κατάλληλα κιλά για εκείνην. Εξηγεί, επίσης, πως στο παρελθόν ήταν πολύ πιο αδύνατη, με συνέπεια το αποτέλεσμα να μην είναι υγιές. Στη λεζάντα, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Το σώμα μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια μεταμορφώνεται! Ήμουν κάποτε 45 κιλά, έκανα αυστηρή διατροφή για να πάω στα καλλιστεία για να κατακτήσω την 6η θέση σε όλο τον κόσμο και την 1η θέση στο ταλέντο στον ίδιο διαγωνισμό! Αμέσως μετά έβαλα κιλά, γιατί θα πήγαινα survivor (ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ), πήγα στα 54 κιλά, έφυγα για το παιχνίδι και με τόση πείνα πήγα στα 42 κιλά! Με έπαιρνε κυριολεκτικά ο αέρας! Βγήκα λοιπόν και το σώμα μου έφτασε στα 57 κιλά».

Κλέλια Ανδριολάτου: Με ένα τοσοδούλι κόκκινο μπικίνι στους Παξούς

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια… οπτασία ό,τι και αν κάνει. Είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί στις Κάννες είτε ξυπόλητη σε μια παραλία, δικαιώνει τον τίτλο της «μούσας» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ή του «sex symbol», όπως την απολαμβάνουμε στο «Maestro in Blue». O λογαριασμός της στο Instagram είναι εντυπωσιακός και γίνεται ακόμη πιο… καυτός, καθώς μπήκε το καλοκαιράκι και η Κλέλια χαρίζει στους followers της καινούριες πόζες. Έτσι, η ξανθιά καλλονή, με την ευκαιρία των γυρισμάτων της στους Παξούς, ξεκίνησε από νωρίς τις καλοκαιρινές βουτιές της. Φόρεσε το κόκκινο τοσοδούλι μπικίνι της, πόζαρε με φόντο το απέραντο γαλάζιο και αναστάτωσε τα social media! Και όλοι τής έγραψαν ότι έβαλε… φωτιά στα κόκκινα, ενώ κάποιος σχολίασε «η ομορφιά σου, κορίτσι μου, είναι παλαιάς κοπής… εποχής 60s 70s… υπέροχη κούκλα… να προσέχεις».

Άναψε φωτιές 

«Και επίσημα καλοκαίρι» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram απολαμβάνοντας τις θαλασσινές ομορφιές και οι followers της το μαύρο μαγιό με το αψεγάδιαστο σώμα της. Ο πρώτος που σχολίασε με εικονίδια έκπληξης και φωτίτσες είναι ο αγαπημένος της Γρηγόρης Μόργκαν, με τον οποίο εδώ κι ενάμιση χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα, ενώ στους δυο τους αρέσει να ταξιδεύουν και να απολαμβάνουν τη θάλασσα. Το χαμόγελο της Ευρυδίκης τα λέει όλα για το πόσο ευτυχισμένη είναι.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!