Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθανασίου σε μία εξομολογητική συνέντευξη: “Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα εκτός από το παιδί”

Τον Μάριο Αθανασίου υποδέχθηκε η Μαρία Σολωμού στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube. Οι δύο ηθοποιοί και πρώην ζευγάρι άνοιξαν τα χαρτιά τους ο ένας απέναντι στον άλλο και μιλούν για τις άριστες σχέσεις που διατηρούν μετά τον χωρισμό, ενώ αποκαλύπτουν και τον λόγο που δεν θέλησαν να συνεργαστούν σε παλαιότερη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου

«Δεν θα τη πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις», απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μάριος Αθανασίου.

«Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο της κουβέντας ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ζευγάρι για 5 χρόνια, από το 2004 έως το 2009, ενώ το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!