Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: Αποκάλυψε πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι – “Δεν τον έβλεπα καν”

Για τον σύντροφο της ζωής της, Γιώργο Λιβάνη και την εγκυμοσύνη της, μίλησε η Ανδρομάχη στην εκπομπή «Fay’s Time», το μεσημέρι της Πέμπτης .

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ανδρομάχη μίλησε, αρχικά, για το πώς ξεκίνησε η μεταξύ τους ερωτική σχέση, αν και γνωρίζονταν από παλαιότερα και ήταν φίλοι.

«Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρυσι τον Μάρτιο-Απρίλιο. Εγώ ήμουν στο friend zone σαν κατάσταση. Έκανε την κίνησή του, άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ. Είναι απίστευτο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν υπήρχε πριν σπίθα. Ίσως το ότι ήμασταν και οι δύο σε σχέση» ανέφερε, η Ανδρομάχη.

Στη συνέχεια, αναφορικά με το gender-reveal πάρτι, αποκάλυψε πως η ίδια γνώριζε το φύλο του μωρού από πριν, αλλά επέλεξε να μην το πει στον σύντροφό της για να παίξει με το μυαλό του με αποτέλεσμα να τον “τρελάνει”: «Εγώ το ήξερα γιατί ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μην μου πει, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχετε ένα υγιέστατο αγοράκι”. Δεν του είπα στον Γιώργο, μου έδωσε το περιθώριο να παίξω με το μυαλό του».

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, η Ανδρομάχη εμφανίστηκε πιο ερωτευμένη από ποτέ. «Δεν με αγχώνει που συνεχίζω τη δουλειά μου εν μέσω της εγκυμοσύνης. Παίζει ρόλο το ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος τόσο τρυφερός, τόσο υποστηρικτικός. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Ποτέ. Από όλες τις απόψεις: πίστη, αφοσίωση, αγάπη, τρυφερότητα, στοργή… Έχω κάνει τις σχέσεις μου, έχω γνωρίσει ανθρώπους. Είμαι παρατηρητική, είναι ένστικτο επιβίωσης». Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά είπε ότι είχε συναντήσει την Ανδρομάχη με τον Γιώργο Λιβάνη στο πάρκινγκ, αλλά δεν είπε τίποτα.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!