Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Η νέα αρχή μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για τη νέα αρχή. Ο επιχειρηματίας έκανε μία ολοκαίνουργια επένδυση στην Πάτμο, το νησί που αγαπά -όπως εξομολογείται- και η πρώην σύζυγός του.

Η νέα αρχή του Νεκτάριου Νικολόπουλου

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, που αγόρασε ένα μαγαζί μέσω πλειστηριασμού στην Πάτμο, δήλωσε: «Ποντάρουμε πολύ στο νησί αυτό, την ποιότητά του, έχει μία απίστευτη ομορφιά. Είναι ένα μαγαζί που ήταν έξι επτά χρόνια νεκρό. Ήδη κάνουμε πράγματα γι’ αυτό το μαγαζί. Είναι και άσχημο να έρχεται ο κόσμος στο λιμάνι και να βλέπουν μπάζα. Μόλις φύγει ο κόσμος και αδειάσει το νησί, θα ξεκινήσουμε κι εμείς σιγά σιγά».

«Η Πάτμος είναι ένα νησί που αγαπάω εγώ, αγαπούσε και η πρώην σύζυγός μου. Και για θρησκευτικούς λόγους η πρώην σύζυγος. Πάντα θυμάμαι να μου λέει ότι η καρδιά της είναι εδώ, γιατί το έχει επισκεφθεί 4-5 φορές παραπάνω από εμένα. Η σχέση μας σήμερα είναι όπως είναι δύο ανθρώπων που έχουν χωρίσει μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας. Μία χαρά είμαστε, ένας άκρως επιτυχημένος γάμος με δύο υπέροχα παιδιά. Τέλεια όλοι, είμαστε καλά όλοι» πρόσθεσε ο Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!