Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: “Το έχεις πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχεις σύντροφο αθλητή”

Τη διαφωνία της εξέφρασε η Ελένη Βουλγαράκη το πρωί της Πέμπτης 30/5 με την άποψη του Γιώργου Λιάγκα, ότι η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα τον πάει πίσω αγωνιστικά.

Ο διάλογος του Λιάγκα – Βουλγαράκη

Βλέποντας την αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, ο Γιώργος Λιάγκας της είπε,  «Το έχεις πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχεις σύντροφο αθλητή. Εσύ, μην ταυτίζεσαι με την Μπαντόσα»

«Δεν ταυτίζομαι, λέω την άποψή μου και το κρίνω σαν θεατής. Βλέπω ένα ζευγάρι που είναι μαζί, είναι αθλητές…» αντέδρασε από τη δική της πλευρά η δημοσιογράφος.

«Ξέρεις γιατί δε πρέπει να ταυτίζεσαι μαζί της; Γιατί η Μπαντόσα είναι αθλήτρια όπως ο Τσιτσιπάς. Αν εσύ ήσουν ποδοσφαιρίστρια ή ο Φώτης (Ιωαννίδης)  πανελίστας, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, να ταυτιζόσουν. Εσύ ταυτίζεσαι ως σύντροφος αθλητή, ότι εσείς που είστε δίπλα τους, τους ανεβάζετε ή τους κατεβάζετε. Εγώ το πιστεύω ότι γίνεται αυτό. Μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή και ισορροπία σε ανεβάζει. Εδώ όμως, υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, αυτό του ανταγωνισμού» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελένη Βουλγαράκη να καταλήγει λέγοντας,

«Δεν ταυτίζομαι λόγω προσωπικής εμπειρίας. Δεν είμαστε καθόλου στην ίδια σελίδα. Απλά θεωρώ ξεπεσμένη την άποψη ότι η γυναίκα που έχει σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον πάει πίσω στην καριέρα του. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι αθλητές που έχουν πολύ ισορροπημένες οικογένειες, σχέσεις, προσωπικές ζωές, έξω από το άθλημα και την επιτυχία. Δε το κρίνω από εμένα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!