Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: “Σε κοιτώ στα μάτια, να αποκαταστήσεις το όνομα της μητέρας των παιδιών μου”

Χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου, της Ναταλί Κάκκαβα, στο οποίο επικράτησε ένταση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνα με τον δήμαρχο και ζήτησε να αποκαταστήσει το όνομα της συζύγου του.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Επειδή με ενημερώνουν ότι κι ο δήμαρχος κι η κλίκα του ότι είναι μία εβδομάδα και θα περάσει, θα το πω το εξής: Ότι έχει μία χρυσή ευκαιρία να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τη Ναταλί Κάκκαβα. Τον κοιτώ στα μάτια γιατί ξέρει και τη Ναταλί κι εμένα. Όπως του είπα, σε έχω βάλει και στο σπίτι μου και έχεις πάρει αγκαλιά και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου με ρωτάνε τι έχει συμβεί με τον κ. Παπαχρήστου και γιατί τα λέει αυτά για τη μαμά. Έχεις μία χρυσή ευκαιρία να βγεις και να ζητήσεις συγγνώμη και να πεις με αντρεία και παρρησία» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλώντας για την επιστολή που γράφτηκε για τη σύζυγό του που ήταν στο Δ.Σ.

«Σε κοιτώ στα μάτια, όπως σε κοιτούσα χθες απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο. Έχεις μία χρυσή ευκαιρία να αποκαταστήσεις το όνομα και την τιμή της γυναίκας μου, της μητέρας των παιδιών μου που εσύ στο σπίτι μου έπαιρνες αγκαλιά. Βγες και κάνε το γρήγορα! Κι επειδή λες ότι είναι μία εβδομάδα και θα περάσει και θα ξεχαστεί, εγώ αυτό το πουλόβερ θα το ξηλώσω. όλες αυτές οι κλίκες θα ξηλωθούν μία προς μία» συνέχισε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!