Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ματίνα Νικολάου για το διαζύγιο της: “Πίστευα ότι ήμουν πάρα πολύ δυστυχισμένη, αυτομαστίγωμα με μια λέξη”

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή την παράσταση που θα συμμετέχει το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κρίση των 50, το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της και την διαχείριση στις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως «τώρα περνάω μια κρίση ηλικίας, μια μικρή. Όταν είναι πάρα πολύ κοντά το 50, ε, κάπου εκεί υπάρχει σαν σκέψη και βέβαια έχω ανάγκη από την επιβεβαίωση του συντρόφου μου. Ποια γυναίκα δεν έχει ανάγκη από αυτό; Όταν ήρθε το διαζύγιο με τον άνδρα μου, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και όλα τα έφτιαχνα μέσα στο μυαλό μου. Έκανα σενάρια τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όμως εγώ πίστευα τότε ότι ήμουν πάρα πολύ δυστυχισμένη. Αυτομαστίγωμα, ακριβώς, με μια λέξη».

«Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται πιο εύκολο όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου, να σε στηρίζουν και να γνωρίζουν τι ακριβώς ανάγκη έχεις. Μοιραζόμουν τις ανάγκες μου με τους φίλους μου. Ήταν πολύ σημαντική, εκείνα τα χρόνια, η συμμετοχή τους και η βοήθεια τους στη ζωή μου για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε κάποιες δύσκολες στιγμές».

«Τότε έκανα και μια δεύτερη δουλειά, εργαζόμουν σε ένα καφέ και έχω κάνει κατά καιρούς διάφορα για να μπορέσω να έρθουν κάποια χρήματα στο ταμείο του σπιτιού. Όταν έχεις ένα παιδί, δεν μπορείς να εφησυχάσεις. Όχι, δεν γίνεται» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ματίνα Νικολάου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!