Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καλομοίρα: “Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από XS μέχρι XXL. Είχα φτάσει μέχρι 90 κιλά”

Για τις εποχές που δεν ήταν και στο ιδανικό βάρος μίλησε, μεταξύ άλλων η Καλομοίρα η οποία παραδέχτηκε ότι είχε φτάσει στο παρελθόν μέχρι τα 90 κιλά!

Η όμορφη τραγουδίστρια μιλώντας στο Happy Day για τη ζωή της, δεν έκρυψε ότι το Fame Story απ’ όπου βγήκε νικήτρια τη βοήθησε πολύ στην καριέρα της. Συγκεκριμένα είπε:

«To Fame Story άλλαξε όλη μου τη ζωή. Πριν μπω στο παιχνίδι, είχα πάρει υποτροφία για μουσική, επειδή παίζω βιόλα, και ήταν να ξεκινήσω στο πανεπιστήμιο. Έκανα πολλά πράγματα για να πετύχω. Είχα γράψει ένα demo και κάθε μέρα το έστελνα μαζί με ένα γράμμα στον Puff Daddy, έλεγα: θα πετύχω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γίνεται το Fame Story και με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει: θέλω να δεις αυτό το reality. Της απάντησα: εγώ είμαι σοβαρή τραγουδίστρια, δεν κάνω reality. Ο Θεός όμως ξέρει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας. Εμένα ο Θεός με θέλει στην Ελλάδα και εδώ θα μείνω».

Η Καλομοίρα επεσήμανε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της: «Οι γονείς μου είναι εργαζόμενοι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή, έκαναν από δυο δουλειές ο καθένας. Όταν είχα την ευκαιρία, έδωσα τα περισσότερα χρήματα από το έπαθλο σε αυτούς για να τους βοηθήσω».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Εγώ δεν αγοράζω μάρκες, το παραδέχομαι. Ξοδεύω αρκετά λεφτά στο καλό φαγητό, στο καλό κρασί και στο μασάζ. Παλιά αγχωνόμουν με τη διατροφή μου και έκανα τα πάντα. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από XS μέχρι XXL. Είχα φτάσει μέχρι 90 κιλά. Πλέον κοιτάζω την περιφέρεια και την κυτταρίτιδά μου και λέω: είσαι πανέμορφη».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!