Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη: “Αν είχα τη δυνατότητα, θα ήθελα πολύ να κάνω ένα γεύμα με τον Χριστό, θα είχα πολλά να συζητήσω μαζί του”

H Eλεονώρα Μελέτη, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στο MAD TV. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε στις πιο ιδιαίτερες ερωτήσεις, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε την πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή όταν την έπιασε νευρικό γέλιο, όσο παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων ενώ στη συνέχεια αιφνιδίασε με την απάντησή της για το γεύμα που θα ήθελε να έχει με τον… Χριστό.

Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που σας έχει συμβεί δημόσια;

Έλεγα κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star και την ώρα προβολής ενός βίντεο κάναμε πλάκα με τους ανθρώπους του κοντρόλ και του πλατό και με πιάνει νευρικό γέλιο. Βγαίνω στο επόμενο on και ενώ ξεκινάω να λέω την πρόταση, ξεσπάω σε γέλια. Ένιωσα τέτοια ντροπή και είπα να ρίξουν ένα βίντεο. Επέστρεψα μετά κατάχλωμη και ζητώντας συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Εάν θα μπορούσατε να βγείτε για φαγητό με τρεις ανθρώπους εν ζωή ή όχι, ποιοι θα ήταν αυτοί;

Η μία σίγουρα θα είναι η Oprah, θέλω πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Είχαμε φτάσει στο παρά τσακ για να της κάνω μια συνέντευξη, αλλά τελικά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Η άλλη θα ήταν η Michelle Obama και θα ήθελα πολύ να κάνω ένα γεύμα με τον Χριστό. Θα είχα πολλά να συζητήσω μαζί του.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!