Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέφανος Κασσελάκης: Ο λόγος που παντρεύεται ξανά τον Τάιλερ Μάκμπεθ – “Στην Αμερική δεν έγινε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν”

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 από τις Σπέτσες. Μεταξύ άλλων, απάντησε για τη σχέση του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ και αποκάλυψε για ποιον λόγο παντρεύονται για δεύτερη φορά μετά τον γάμο στην Αμερική.

Όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης

Χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!»

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε: «Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς!».

«Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τον λόγο που ξαναπαντρεύεται στην Ελλάδα με τον Τάιλερ Μάκμπεθ. «Στην Αμερική δε μπορέσαμε να παντρευτούμε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Διότι έγινα αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, έτσι έγινε χρονικά. Άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Νομικά τότε δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα να παντρευτούμε. Εμείς λοιπόν παντρευτήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά. Ήμασταν οι δυο μας και ένας μάρτυρας. Εντελώς ιδιωτική στιγμή. Και για όσους κατηγορούν ότι προβάλαμε το lifestyle μας, ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο δε διέρρευσε. Θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάναμε μία μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Δε θα γίνει άλλος πολιτικός γάμος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός ότι διέρρευσε το προσκλητήριο του γάμου του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!