Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ναταλί Κάκκαβα καταγγέλλει τον δήμαρχο Σαρωνικού: “Από την πρώτη μέρα βίωσα συναισθηματική κακοποίηση”

Τη δική της απάντηση στο επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, δίνει η Ναταλί Κάκκαβα. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής ενεπλάκη σε μία διαμάχη με τη δημοτική αρχή, η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει διαστάσεις στα Μέσα, και θέλησε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Όσα είπε η Ναταλί Κάκκαβα

«Είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφω στην τρίτη ηλικία, είναι άτομα που ξέρω πόσο δοτικά είναι και θα υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματά τους. Εγώ ήμουν κάθε βδομάδα μαζί τους, κάναμε δραστηριότητες, γυμναστική, μαθήματα κομμωτικής, μακιγιάζ και μου έλεγαν ότι θέλουν να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους οι ίδιοι. Εγώ είμαι πάντα με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Ήμουν εκεί όλες τις ώρες, άφησα την οικογένειά μου και ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν με τον κόσμο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Α; βρεθεί ένας να μου προσάψει κάποιο περιστατικό αγένειας. Εγώ τον πίστευα από την αρχή ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον Δήμο, αρνήθηκα την πρόταση από το ΟΡΕΝ πέρσι για να είμαι δίπλα του», περιγράφει η παρουσιάστρια.

«Δεν έγινε ξαφνικά, συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο συγκεκριμένος δήμαρχος. Εγώ τον θέλω εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Πήρε τις προάλλες τηλέφωνο στη Ναταλί και η Ναταλί έτρεμε, το καταλαβαίνετε; Μου έλεγε: σήκωσέ το εσύ, Γρηγόρη, τρέμω! Υπήρχε και κόσμος στην παρέα μπροστά που το είδε», αφηγείται από την πλευρά του εμφανώς ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει», καταγγέλλει η Ναταλί Κάκκαβα.

«Θέλω να έρθεις εδώ και να με κοιτάζεις στα μάτια, γιατί ξέρουμε και οι δύο την αλήθεια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», τονίζει χαρακτηριστικά κοιτάζοντας την κάμερα η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!