Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ετεοκλής Παύλου – Η Ελένη Χατζίδου τον «έστειλε» με την ατάκα για τον γυμνισμό: “Τι υπονοούμενα είναι αυτά;”

Συζήτηση περί γυμνισμού άνοιξε η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (28/5), με αφορμή τη σχετική κουβέντα που είχαν χθες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν εάν είναι προτιμότερο να κάνει κανείς γυμνισμό με φίλους ή με άγνωστο κόσμο, προκειμένου να νιώσει πιο άνετα.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

«Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου γενικά. Η αλήθεια είναι ότι όντως, όταν είσαι μεταξύ αγνώστων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά, όταν είσαι μεταξύ φίλων, ίσως υπάρχει ένα μικροκράτημα, μία μικροντροπή για δευτερόλεπτα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Ρε παιδιά, αν είσαι και ο άλλος γυμνός απέναντι, αφού είναι φίλος σου, τι να ντραπείς; Με το να είναι ο άλλος ντυμένος εκεί είναι το περίεργο», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

«Πάντως, αν βρισκόμασταν όλοι γυμνοί σε μία παραλία, θα σας έβλεπα με άλλο μάτι. Θα γελούσα, δεν ξέρω», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, με τον Ετεοκλή Παύλου να παραξενεύεται με τη συγκεκριμένη ατάκα.

«Τι άλλο μάτι, ρε Ελένη; Γιατί θα γελούσες; Τι υπονοούμενα είναι αυτά που πετάς;», ρώτησε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής, με την Ελένη Χατζίδου και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!