Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γρηγόρης Αρναούτογλου από την Αλεξανδρούπολη: Όσα αποκάλυψε για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε εντατικά γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1. Μετά την Κρήτη και τα Γιάννενα, ο δημοφιλής παρουσιαστής έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε οδοιπορικό στα χωριά του Έβρου και συνομίλησε με τους κατοίκους του ακριτικού νομού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον Έβρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε και στο δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, μιλώντας για την εμπειρία του από την Αλεξανδρούπολη, τα γυρίσματα της νέας εκπομπής αλλά και τις διαφορές που εντοπίζει με την εποχή του «Όμορφου Κόσμου».

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Η δουλειά που μπορεί να κάνουμε για το ταξιδιωτικό είναι 18-19 ώρες, να κοιμηθούμε λίγο, να κάνουμε και το βράδυ γυρίσματα και άντε πάλι γρήγορα μετά για να το προλάβουμε. Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ. Μπορεί να αλλάξει ο καιρός, να πάθει κάτι το αυτοκίνητο, οπότε δεν έχουμε μεγάλο περιθώριο χρόνου», δηλώνει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Είναι στενάχωρο αυτό και το είπα και στην εκπομπή ότι δεν μπορώ με τα τόσα κλειστά μαγαζιά και τα κλειστά σπίτια που υπάρχουν στον Έβρο», παραδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε άλλο σημείο.

«Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον «Όμορφο Κόσμο». Είχα κάνει ένα εγχείρημα το 2013 αλλά δεν ήταν το ίδιο, ήταν πιο πολύ θεματικό. Αυτό που βγαίνουμε έξω και μιλάμε σε όποιον συναντήσουμε μπροστά μας είχε να γίνει 20 χρόνια», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή.

«Ήμουν ένα νεαρό παιδί 27-30 χρονών, τώρα ένας 50άρης με άσπρα γένια και άσπρα μαλλιά. Μεγάλη διαφορά και στο μυαλό, με την έννοια του πώς αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, αλλά και στην Ελλάδα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!