Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Πολύδερόπουλος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδερφού και ξεσπά: “Δεν σεβάστηκαν πως έχασα τον αδελφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» του OPEN. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε με λόγια τρυφερά για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του αδελφού, Παντελή για την οποία, όπως ο ίδιος παραδέχεται, ακόμα δεν έχει απάντηση να δώσει στη μητέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Καλό είναι να ευχηθούμε να μη μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου, αντέχουμε πάρα πολλά. Γι’ αυτό εγώ εύχομαι και λέω «Θεέ μου μη μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι, ότι δεν αντέχω». Δηλαδή αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες, ο αιφνίδιος θάνατος είναι ένας θάνατος πολύ περίεργος».

«Δηλαδή να χάσεις στα καλά καθούμενα έναν άνθρωπο που αγαπάς και πόσω μάλλον όταν είναι ο μικρότερος στην οικογένεια. Χαλάει η σειρά, κατάλαβες; Το φυσιολογικό είναι να φεύγει πρώτα ο παππούς, οι γονείς. Και έχει να κάνει με τον τρόπο, αυτό είναι. Γι’ αυτό λέω πως εκεί έρχεται η στιγμή που λες ότι είμαστε πάρα πολύ μικροί. Το έχω ξαναπεί πως το μότο μου είναι να λέω πάντα «δεν έγινε τίποτα, θα τα φτιάξουμε». Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μπορώ να το φτιάξω. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε και εκεί αναγνωρίζει στον εαυτό σου ότι είσαι πάρα πολύ μικρός. Δεν είμαστε τίποτα».

«Κρατήθηκα από μένα από τον εαυτό μου. Είμαι ο πιο μεγάλος στην οικογένεια οπότε έχω φύγει πάρα πολύ μικρός από το σπίτι μου, με πολλή αγάπη, πράγμα πολύ σημαντικό γιατί δεν πήρα άλλα εφόδια ίσως αλλά αγάπη, σεβασμό στην οικογένεια και στον Θεό και ντομπροσύνη. Πήρα δηλαδή σαν στοιχείο να έχω μπέσα, όταν θα σου δώσω τον λόγο μου να ξέρεις πως θα κρατήσω την υπόσχεση μου. Αυτά τα εφόδια είχα ,όταν έφυγα από το σπίτι μου, και με όλες τις εμπειρίες στη συνέχεια έγινα αυτό που είμαι σήμερα και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι».

«Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε (σ.σ. με τον θάνατο του αδελφού μου), είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχω καταλάβει. Προσπαθούμε να ψάξουμε με διάφορους ανθρώπους αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην Πάτρα» πρόσθεσε ακόμα ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Αυτός είναι και ο πόνος της μάνας. Δηλαδή εγώ λέω «εντάξει, θα προχωρήσουμε» αλλά η μάνα λέει «από τι; Δεν μάθαμε από τι;». Έλα, τι να της πω εγώ τώρα; Που έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μπορώ να της πω κάτι».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να μην βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», η ανακοίνωση της οποίας συνέπεσε με τον πρόωρο χαμό του αδελφού του.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε συζητήσει ότι όλοι θα είμαστε στην παράσταση την επόμενη χρονιά, δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Οπότε γνωρίζαμε όλοι πως θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Μετά όμως προέκυψε ένα τηλέφωνο και μου ανακοινώθηκε πως δεν θα είμαι για τους λόγους που έχω πει, δεν θέλω να τους επαναλαμβάνω. Οπότε, ναι, δεν είμαι στην παράσταση. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός και είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό και, αν τους δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να κάνει ξανά το ίδιο λάθος».

«Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε μπορεί να πει για κάποιον άλλον πως «δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά με αυτόν» ή «δεν θέλω να ξαναδουλέψω του χρόνου με αυτόν». Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να πεις, εντάξει, «αφού δεν θέλω να είμαι με αυτούς, αποχωρώ από την παράσταση». Οι άνθρωποι δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, δεν χρειάζεται να γίνουμε και φίλοι. Να κάνουμε τη δουλειά μας ήρεμα και ωραία και να χαρούμε και την επιτυχία που έχουμε».

«Το μαθαίνω Σάββατο μεσημέρι και Σάββατο βράδυ έχω διπλή παράσταση. Ήμουν σε σοκ, δεν το είχα μετρήσει σωστά. Τότε περνούσα και το στάδιο αυτό με τον αδελφό μου, ήταν πολύ κοντά. Οπότε δεν ήμουν καθαρός, δεν το είχα πιάσει όλο αυτό, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Ήμουν χαμένος και η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν ήταν δηλαδή σε αυτό το γεγονός, ήταν αλλού. Το άκουσα αυτό, προσπάθησα να το φιλτράρω, μου φάνηκε τελείως ανοησία και δεν μπόρεσα να το φιλτράρω. Εκεί νιώθεις μια πικρία και λες ότι είναι άδικο. Ήμουν ευάλωτος στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Αν το είχα πιάσει αυτό εξ αρχής το ύπουλο φαινόμενο, θα το είχα κόψει».

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδελφό μου, δεν έχασα το χρυσόψαρο. Δηλαδή ήταν κάτι πολύ βαρύ, οπότε δεν μπορεί σε αυτή τη στιγμή να έρθει ένας συνάδελφος και να πει πως «δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά». Δεν γίνεται να κάνεις αυτή την κουβέντα σε αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό μου έπαρση και αλαζονεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!