Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος δήλωσε; “Στην Εβελίνα Παπούλια χρωστάω όλη μου την καριέρα”

Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε, όταν επιμελήθηκε για πρώτη φορά το μακιγιάζ της Εβελίνας Παπούλια.

Ο γνωστός make up artist μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη.

«Όταν πρωτοήρθα από την Κρήτη στην Αθήνα, δεν ήξερα καν πού βρίσκεται η Γλυφάδα. Ζούσα σε μια γκαρσονιέρα στο Παγκράτι, έχοντας ένα διπλό στρώμα και τα άκρως απαραίτητα. Σε εκείνη τη φάση λοιπόν, που έφτιαχνα τη ζωή μου, εμφανίστηκε η Εβελίνα Παπούλια. Μου είχε πει μια κοπέλα από την εταιρεία πουο δούλευα, να πάω σε ένα γύρισμα. Ήταν το pre-show για το “So You Think You Can Dance”», περιγράφει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους make up artists. «Την έβαψα κι όλοι της είπαν ότι είναι πολύ όμορφη. Εκείνη, ενώ είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τόσους make up artists, επέλεξε τελικά να συνεχίσει με εμένα. Εγώ ήμουν ένα ψαρωμένο παιδί και διάβαζα στα περιοδικά για μένα που της είχα κάνει αυτό το υπέροχο μακιγιάζ. Στην Εβελίνα χρωστάω όλη μου την καριέρα. Με εμπιστεύτηκε», τόνισε.

Τέλος, σημείωσε: «Μεγάλο δώρο αυτό που μου έκανε. Τότε, είπα ότι αυτό ήταν ένα σημάδι δέσμευσης για μένα, να δουλέψω πολύ σκληρά. Κι αυτό συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα».

pantelis-toutountzis

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!