Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώτα Βλαντή: Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μια γωνία και να σου λένε “εσύ τώρα δεν μπορείς να κάνεις παιδί”

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, για τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τα κιλά.

Παναγιώτα Βλαντή: Ήμουν πολύ ντροπαλή, δεν μπορούσα να μιλήσω

«Εννοείται ότι με έχουν αμφισβητήσει ως ηθοποιό, ακόμα και σήμερα. Είχαν πει στον μπαμπά ότι δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά, όταν είχα την πρώτη μου επαφή με το σινεμά. Ήμουν πολύ ντροπαλή, δεν μπορούσα να μιλήσω. Εγώ τότε πείσμωσα και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Τις γυναίκες μας πιάνει πανικός ότι πρέπει να κάνουμε παιδί

Σχετικά με την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ανέφερε: «Τις γυναίκες μας πιάνει ένας πανικός ότι πρέπει σε συγκεκριμένη ηλικία να κάνουμε παιδί και να παντρευτούμε. Λέω στις γυναίκες να μην εγκλωβίζονται σε σχέσεις δυσάρεστες, επειδή πρέπει να κάνουν παιδί. Όταν έκανα κατάψυξη, απελευθερώθηκα, είναι αυτό που λένε ότι παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες αυτό, γιατί είναι άσχημο να σε βάζουν σε μια γωνία και να σου λένε “εσύ τώρα δεν μπορείς να κάνεις παιδί”. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουμε γονείς, κάποιος λόγος υπάρχει. Δεν ξέρεις ποτέ μια γυναίκα τι μπορεί να έχει περάσει», είπε στη συνέχεια η Παναγιώτα Βλαντή.

Ακόμα και οι συγγενείς μάς κάνουν τέτοιες ερωτήσεις

«Οι δημοσιογράφοι με έχουν πονέσει με αντίστοιχες ερωτήσεις. Κάποιες φορές είναι πολύ σκληροί με αυτά που ρωτάνε. Ακόμα και οι συγγενείς μας πολλές φορές μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τα τελευταία τρία χρόνια δεν τρώω καθόλου κρέας

Για τη σχέση που έχει με τη διατροφή και τη γυμναστική σημείωσε: «Γυμνάζομαι και πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν τρώω καθόλου κρέας και δεν μου λείπει και καθόλου. Έχω συχνά σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου αλλά με μικρούς αριθμούς, πάνω κάτω 3-4 κιλά. Όταν με συναντούν στον δρόμο, μου λένε ότι είμαι πιο όμορφη και νέα από κοντά», αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση στον σύζυγό μου για να τον επιλέξω»

Τέλος, η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, λέγοντας: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση στον σύζυγό μου για να τον επιλέξω. Το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν το χαμόγελό του. Μετά από πέντε χρόνια που είμαι με τον σύζυγό μου δεν έχει αλλάξει τίποτα. Υπάρχει σεβασμός. Είναι ένας ήρεμος και πολύ δυνατός άνθρωπος».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!