Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: “Τα παιδιά ήταν μικρά, θα ήταν τραυματικό να βρίσκονται στην κηδεία του”

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Τσαμπάζη, βρέθηκε καλεσμένη στο I love Σου Κου και μίλησε για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη πριν από 1,5 χρόνο και τον λόγο που επέλεξε να μην παρευρίσκονται τα παιδιά τους στην κηδεία

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μυαλό και η ψυχή έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπαίνεις σε ένα μηχανισμό επιβίωσης προκειμένου να ανταπεξέλθεις τον πρώτο καιρό. Συνήθως σε πάει μηχανικά ο οργανισμός σου και το ένστικτό σου για το τι να κάνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ένστικτο της μάνας είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε νιώθει πως πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά της από όλο αυτό. Εγώ μετά την κηδεία του Αλέξανδρου, έφυγα στις Σέρρες για να πάω να βρω τα παιδιά μου. Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Έπρεπε να πάω και να τα αγκαλιάσω και να ξεκινήσω το επόμενο βήμα του πως θα τα προετοιμάσω για να τους πω πως ο πατέρας τους «έφυγε». Η ζωή με οδήγησε να σταθώ δυνατή. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη, αρκεί να μη χρειαστεί να την ανακαλύψουμε. Η απώλεια είναι μέσα στο παιχνίδι. Να ευχόμαστε να τη βιώσουμε με τη σωστή σειρά» ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη.

«Τα παιδιά ήταν 2,5 και 5,5 και ήταν πολύ άγριο αυτό με τις τηλεοπτικές κάμερες. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ τραυματικό για τα ίδια. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο να πενθήσω» συνέχισε η Δώρα Τσαμπάζη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!