Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Prince-Αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας!

Η είδηση οτι ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή «πάγωσε» όλο τον κόσμο. Ο Πρινς του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Πρινς Ρότζερς Νέλσον, πέθανε την Πέμπτη 21 Απριλίου σε ηλικία 57 ετών. Ο τραγουδιστής βρέθηκε αναίσθητος στο ασανσέρ του, στο στούντιό του στο Chanhassen της Μινεσότα.

Οι έρευνες για τον θανάτο του συνεχίζονται, όμως οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ δεν εντόπιστηκαν  ίχνη πάλης στο σώμα και το χώρο του ασανσέρ που βρέθηκε το άψυχο κορμί του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Μινεσότα σε συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μινεσότα, ο κ. Όλσον, ανέφερε ότι:«Eίναι μία τραγωδία για όλους μας. Θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα του Πρινς. Το γεγονός είναι πρόσφατο και η έρευνα συνεχίζεται. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να σας μιλήσω. Χθες δεχτήκαμε μία κλήση και εμείς και το νοσηλευτικό προσωπικό και ανταποκριθήκαμε στην κλήση, όπως προβλέπεται. Βρηκάμε έναν άνδρα στο ασανσέρ και έγινε προσπάθεια αναζωογόνησής του, χωρίς επιτυχία.

Στην κατοικία του υπήρχαν μέλη του προσωπικού. Τελειώσαμε με την έρευνά μας το χθες το απόγευμα. Δεν θα απαντήσω αν λάβαμε αντικείμενα από την κατοικία. Δεν υπάρχουν ίχνη βίας στο σώμα. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα χρειαστούν αρκετές ημέρες».

Ο κ. Όλσον δεν τοποθετήθηκε στο αν ο Πρίνς είχε λάβει φάρμακα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με την κα Γουίβερ, η νεκροψία έγινε στις 9.00 και ολοκληρώθηκε στις 13.00 (τοπική ώρα):«Ήταν ολοκληρωμένη εξέταση και τα στοιχεία έχουν αποσταλεί στα εργαστήρια. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να βγουν τα αποτελέσματα».

Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν προσφέροντάς του πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τις αρχές. Όπως δήλωσε ο σερίφης που ανέλαβε την υπόθεση του Πρινς, ο τραγουδιστής βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ασανσέρ της έπαυλής του και στις 10:07 π.μ. (τοπική ώρα) ανακοινώθηκε νεκρός.

Ο Πρινς νοσηλεύτηκε επειγόντως έξι ημέρες πριν τον θάνατό του. Αν και αρχικά η είδηση έκανε λόγο για γρίπη, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία οτι η αδιαθεσία αυτή οφείλεται στην χρήση ναρκωτικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!