Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου:«Νόμισα πως παθαίνω ανακοπή όταν…»!

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνεντευξη της, μεταξυ άλλων εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Τι της συνέβη;

Έφτασες στο σημείο να πεις «Τέρμα, τα παρατάω όλα, δεν γίνεται»;

«Δεν μπορώ να τα παρατήσω,, γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Έχω σκάσει πολλές φορές, έχω κλάψει πολλές φορές για να αποσυμπιεστώ. Στην αρχή λέγανε πως έχω κάνει και αλλαγή φύλου.. Πως δεν είμαι γυναίκα. Αλλά με αυτό γελούσα», δήλωσε στο ΧΑΙ, η Ελένη Χατζίδου.

Ψυχοθεραπεία έχεις κάνει;

«Φυσικά».

Για ποιον λόγο θα πήγαινες στον ψυχολόγο;

«Πάθαινα κρίσεις πανικού για μεγάλο διάστημα. Όταν ήμουν στο «Ποσειδώνιο» έπαθα κρίση πάνω στη σκηνή: Νόμισα πως παθαίνω ανακοπή: Δεν ήξερα τι σημαίνει κρίση πανικού. Όταν ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο, κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν να μην αγχώνομαι και πως ήταν κρίση πανικού. Μα δεν είχα πανικοβληθεί για κάτι! Ήμουν άσχετη με το όλο θέμα. Έκανα όλες τις εξετάσεις και όλοι οι γιατροί μου συστήσανε να δω έναν καλό ψυχολόγο για να βρω αυτό που με είχε πιέσει τόσο. Δεν ένιωθα πίεση από κάτι συγκεκριμένο. Ίσα ίσα, ζούσα το όνειρο μου. Αυτό που ήθελα να κάνω. Ήμουν σε μια πολύ καλή φάση, αλλά υποσυνείδητα είχαν μαζευτεί».

 

Πηγή: ΧΑΙ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!