Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν θα πιστεύετε με ποια ηθοποιό είχε σχέση ο «πρίγκιπας της ποπ»! Δείτε ποια είναι… (ΦΩΤΟ)

«Πρίγκιπας της ποπ», μουσικό είδωλο, ιδιοφυΐα, τεράστιο ταλέντο, πρωτοπόρος και… πολλά άλλα ήταν ο Prince, που «έφυγε» από την ζωή το απόγευμα της Πέμπτης, από άγνωστες  αιτίες, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για υπερβολική δόση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Εκτός από τα παραπάνω πάντως, ο 57χρονος καλλιτέχνης με ύψος μόλις 1.58, υπήρξε θερμός εραστής, λάτρης του σεξ (και με τα δυο φύλα) και άκρως… αισθησιακός τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, με τις celebrities να κάνουν παρέλαση από το κρεβάτι του.

Μία από αυτές ήταν γνωστή ηθοποιός, η οποία αν διαβάσετε ποια είναι, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, γιατί οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.

Ό λόγος για την Κιμ Μπέισινγκερ. Οι δυο τους Τα έφτιαξαν το 1989, όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Batman». Μαζί ηχογράφησαν το maxi single «Scandalous», με μουσική υπόκρουση τις οργασμικές κραυγές της ηθοποιού. Λέγεται πως οι ήχοι αυτοί είναι πραγματικοί και ηχογραφήθηκαν ενώ το ζευγάρι έκανε σεξ. Οι στίχοι έλεγαν «απόψε γιατί δεν πηδάμε τα προκαταρκτικά και να πέσουμε στο πάτωμα;». Μιλώντας για τον Πρινς σε συνέντευξη της αρκετά χρόνια αργότερα, η Μπέισινγκερ είπε ότι «ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου. Έχω υπέροχες αναμνήσεις».

basinger.jpg

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!