Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: “Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες”

Έντονα έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες ώρες οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά που έκανε η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όταν η εκπρόσωπος του Ισραήλ απαντούσε σε ερωτήσεις.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις στα social media για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision είναι αμέτρητα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια των προβών αλλά και της εμφάνισης στον Β’ Ημιτελικό, υπήρχαν αρκετά γιουχαρίσματα και συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Η Γιάννα Τερζή, η οποία είχε λάβει μέρος στη Eurovision 2018, το απόγευμα της Παρασκευής 10/5 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όσα διαβάζει για τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια τόνισε πώς δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε μόνο μέσα από τα τηλέφωνα, καθώς την ίδια στιγμή στη Γάζα και τον Κονγκό συνεχίζουν να πεθαίνουν παιδιά από βόμβες.

«Όποια άποψη και να εκφράζουμε κρατώντας ένα κινητό στο χέρι από τα σπιτάκια μας… Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται 1000 κομμάτια από βόμβες. Αν δε βοηθάμε με πράξεις, ας μην προσποιούμαστε ότι βοηθάμε με γνώμες», έγραψε η Γιάννα Τερζή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!