Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2024 – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η απόδοση του τραγουδιού ήταν μέτρια, το μονοπλάνο ερασιτεχνικό”

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός μίλησε για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision 2024.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το περσινό βατερλό με την επιλογή της ΕΡΤ, να βάζει τη Μαρίνα Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης. Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να πετάει και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Έχουν γίνει μερικά λάθη, για τα οποία ίσως φταίει και η ίδια. Όταν βλέπω ένα κομμάτι με 9 δημιουργούς, αυτό λέγεται βιομηχανία κατασκευής. Εγώ θα ήθελα από τη Μαρίνα ένα τραγούδι ψυχής», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χθες υπήρχαν αδυναμίες, ενώ μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες. Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά. Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε. Η επίδοση – απόδοση του τραγουδιού χθες ήταν μέτρια. Λόγω του μονοπλάνου είδαμε τις αδυναμίες».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν θα της έδινα καμία συμβουλή για το Σάββατο, έχει τέτοιο τσαγανό, τέτοια τραγουδιστική προσωπικότητα… Δεν θα ήθελα αυτό το κορίτσι και αυτή η προσπάθεια να μη στεφθεί με επιτυχία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!