Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Ιακωβίδης: “Δεν έχω καταφέρει τίποτα μόνος μου”

Τον Πέτρο Ιακωβίδη συνάντησε η κάμερα του Happy Day με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι και τη Ρία Ελληνίδου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε με συγκίνηση στους γονείς του, ενώ ξεκαθάρισε και τι εννοούσε όταν είπε ότι κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του.

Όσα είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης

«Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου… Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό. Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές… ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα, και όταν τελειώνω έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του» είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Για να ξεκαθαρίσω τη δήλωση που είχα κάνει ότι κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, εννοώ ότι η γυναίκα που μέχρι να φύγεις από το σπίτι σε ηρεμεί, είναι η μητέρα. Οπότε, εννοώ ότι όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, του να γυρνάς στο σπίτι και με το που τη βλέπεις να ξεχνάς όσα προβλήματα έχεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα το αν την έχω βρει αυτή τη γυναίκα, δε μπορώ να σου πω» ξεκαθάρισε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!