Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θοδωρής Κατσαφάδος: “Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο και τοξικό να νιώθεις ανεπιθύμητος σε μια παράσταση που συμμετέχεις”

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και τον ρόλο του στο «Ναυάγιο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη παραγωγή του MEGA και υποδύεται τον Δημοσθένη Καλλέργη, είπε για τη συμμετοχή του στη σειρά: «Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Είναι τόσο καλογραμμένο το κείμενο. Είμαι ευτυχής. Εγώ είμαι ένας ήρωας που δεν είμαι απλά ένας δικηγόρος αλλά έχω και μία προσωπική ιστορία».

Και πρόσθεσε: «Ο Καλλέργης είναι ένας άνθρωπος που τον συναντάμε στον πάτο. Αυτό που τον ανασταίνει είναι πως θέλει να κάνει καλό σε αυτούς που έχουν πρόβλημα. Αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και η σχέση του με τον Παντελίδη».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε στην απώλεια της Ιφιγένειας Αστεριάδη και της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Με την Ιφιγένεια σοκαρίστηκα. Είχαμε ειδωθεί πρόσφατα και ήταν καλά. Η απώλεια δεν ξεχνιέται, την κουβαλάμε μέσα μας. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μία κατηγορία μόνη της. Είχε μία δική της ταυτότητα. Πάντα έχω μία τάση να θυμάμαι τους παλιούς. Τους θυμάμαι με πολλή αγάπη».

Για την οικογένειά του ανέφερε: «Έχει συμβεί να φτάσω σε ακραίες καταστάσεις μελαγχολίας. Εκείνο που με κράταγε ήταν η οικογένειά μου. Για εμένα ήταν πάντα πρώτα το παιδί μου και τώρα και το εγγόνι μου».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος, μάλιστα, έκανε και μία αποκάλυψη: «Οι ‘’17 Κλωστές’’ αρχίζουν στο MEGA τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη. Το MEGA είναι το αγαπημένο μου κανάλι, έχω παίξει σε πολλές σειρές εδώ».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στην οποία συμμετείχε.

«Είναι δυσάρεστο και τοξικό. Ήταν η πρώτη φορά που για 2.5 μήνες έπαιζα και σκεφτόμουν πως συμμετέχω σε μία δουλειά που δεν με θέλουν. Αυτό είναι πολύ άσχημο και στενάχωρο. Σε μία δουλειά είναι δύο. Ο επιχειρηματίας και ο υπάλληλος. Αρνήθηκα προτάσεις. Εμένα ο επιχειρηματίας μου είπε να σταματήσω, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Έχω πάρει τις αποστάσεις μου από κάποιους ανθρώπους».

Το «Ναυάγιο» επιστρέφει με νέο επεισόδιο την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 22:50 στο MEGA.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!