Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Σάττι – Eurovision 2024: “Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μόνο εμάς που θα μας βλέπετε”

Αντίστροφη μέτρηση για τη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media έκανε το πρωί της Τετάρτης 8 Μαϊου ένα live στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αποσπάσματα από το live της τραγουδίστριας προβλήθηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Στα εν λόγω αποσπάσματα από το live της, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να λέει: «Γίνεται χαμός, ξυλίκι. Τι να πρωτοκάνω κι εγώ; Κάτι μπουρδίτσες που διάβαζα ότι αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι, όχι! Από πριν ξέρεις ότι θα ανεβεί μόνο το τρίτο γύρισμα, ακόμα κι αν το πρώτο ήταν καλύτερο, το τρίτο θα ανέβει και αυτά τα δευτερόλεπτα! Δε μπορείς να το αλλάξεις, αυτό είναι. Πειράζει; Δεν πειράζει…

Η κάμερα ανοίγει και δεν κλείνει, δεν έχει κάπου να κρυφτείς… Ακόμα και χθες που εγώ γλίστρησα, θα το δείτε. Αυτό όμως είναι το κόνσεπτ και η μαγεία. Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μόνο εμάς που θα μας βλέπετε όλη την ώρα μπροστά στην κάμερα, οπότε μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας αγχώνετε!»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!