Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: “Είναι επιλογή σου να μείνεις με το παιδί σου για κάποιο καιρό”

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε η πρωινή παρέα του Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας τα τοξικά σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια για το διάστημα που απέχει από την τηλεόραση, τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα στηρίζοντας τα λεγόμενα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μπορώ να καταλάβω κι έχει δίκιο η Ιωάννα ότι πάντα σου δημιουργεί μια πίεση το σύστημα για το πότε θα γυρίσεις, τι θα κάνεις, πώς θα το κάνεις. Πάντα νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία, το τι εκπέμπει. Αν εσύ εκπέμπεις ότι είσαι καλά, πλήρης, είναι επιλογή σου να μείνεις με το παιδάκι σου για κάποιο καιρό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ενώ πρόσθεσε: «Όταν είσαι στην τηλεόραση και έχεις συζητηθεί πάρα πολύ – η Ιωάννα συζητήθηκε πάρα πολύ από πολλούς – αλλά νομίζει ο κόσμος ότι είσαι καλά και ευτυχισμένος μόνο επειδή είσαι στο γυαλί και μπροστά στην κάμερα».

Η δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου: «Με έχουν πει άνεργη και ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο. Κάτι ετερόκλητα πράγματα που από εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα κενό από τα social media και όχι βγάζει ο καθένας τη δικιά του… χολή, έτσι το λέω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!