Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Μαλέσκου: “Είχα πάντα έναν “κόφτη” – Τώρα είμαι σε ένα περιβάλλον που αισθάνομαι ήρεμη”

Την TV Queen, Ιωάννα Μαλέσκου, υποδέχτηκε στην Οδό Ζαρίφη, η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα!

«Ήμουν αγχωμένη, είχα μια γλυκιά αγωνία. Μετά ήταν σαν να μπήκε όλο τόσο ωραία και γλυκά, μετά το ευχαριστήθηκα», είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Στόχος είναι να χτισεί ένα ωραίο ραντεβού με τον κόσμο όχι μόνο στα live και θα φανεί τι γίνεται με τα κορίτσια», τόνισε.

«Δεν είχα γνωριστεί με τα κορίτσια πριν και δεν ήθελα. Είναι αγχωτικό να βγαίνεις μπροστά και να συστήνεσαι σε 60”», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Όταν δεν έχεις εμπειρία και επαφή, εκείνη την ώρα ξεχνάς και το όνομά σου», εξήγησε για τις διαγωνιζόμενες.

«Ήταν διαφορετικό το mood. Στην Κρήτη TV είχα άγνοια κινδύνου. Τώρα και ξέρω τι μου γίνεται και είμαι και σε διαφορετική φάση», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι συνειδητοποιημένα αυτά που κάνω. Δεν βιάζομαι, όχι μόνο ηλικιακά. Θεωρώ ότι όταν κάτι το θέλεις πολύ, κάνουμε το λάθος από την ανυπομονησία μας και πιέζουμε το μέσα μας για να γίνει κάτι. Δεν είχα τον καημό. Στο σούπερ μάρκετ κάνω τα ψώνια μου μαζί με τη μικρή και με ρωτάει ο άνθρωπος που με εξυπηρετεί: “Δεν δουλεύετε; Πότε θα γυρίσετε; Δεν αγχώνεστε πότε θα γυρίσετε;”. Ο κόσμος έχει την ανάγκη να του απαντήσεις κάτι. Με έχουν πει άνεργη και κάτι ετερόκλητα πράγματα. Υπάρχει ένα κοινό που βγάζει χολή και οι άλλοι που λένε μπράβο που κάνεις άλλα πράγματα», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Μου έχουν χτυπήσει αρκετά λαμπάκια»

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό τώρα, που είμαι σε ένα περιβάλλον που αισθάνομαι ήρεμη και καλά και χαίρομαι γιατί ο κόσμος που με ζει πίσω από τις κάμερες, μου δίνουν ώθηση να μην είμαι κουμπωμένη. Καμιά φορά όταν σκέφτομαι στο παρελθόν πράγματα που έκανα και δεν έπρεπε να κάνω. Ήταν η διάθεσή μου να κάνω κάτι διαφορετικό, νομίζω ότι πέφτουμε σε λούμπες που άλλοι δημιουργούν για εμάς. Ήθελω όμως να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Με έχουν χτυπήσει αρκετά λαμπάκια. Μένουν αυτά τα αρνητικά. Τα πιο σκληρά είναι αυτά που αγγίζουν το επαγγελματικό και το συγχέουν με τη μητρότητα. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να βρω τον χρονο να κάνω κάτι για εμένα, δεν είναι πάντα εφικτό. Έχουν υπάρξει σχόλια που θέλουν να είναι το μωρό με τις νταντάδες. Ο κόσμος θεωρεί ότι έχεις λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σου και ότι αυτονόητα θα έχεις νταντάδες στο σπίτι. Δεν είναι έτσι. Είναι μακρινό σενάριο να θέλει μια μαμά να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της», αποκάλυψε.

«Δεν έχουμε κοινές φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο»

Για τον Κωνσταντίνο Δανιά: «Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Όταν εισβάλλει ένα κομμάτι που θες να προστατέψεις, η δουλειά σου και δεν το επιδιώκεις, δημιουργείται ανακατωσούρα. Αν δεν έχεις μάθει έτσι, έρχεται όλο μπάλα και τα απόνερα τα λούζεται το ζευγάρι. Δεν έχουμε κοινές φωτογραφίες, είναι και ελάχιστες οι σέλφι που βγάζουμε. Τώρα έχουμε βρει τις ισορροπίες, έχει ρολάρει η ζωή μας. Τώρα που μπήκα στη δουλειά πάλι περνάμε μια αναπροσαρμογή, αλλάζει όλο», δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

«Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, τότε δημιουργείται ένα πράγμα σε εσένα που αποτυπώνεται. Σαν ανεπάρκεια, ακαταλληλότητα… Δούλεψα πολύ το μέσα μου, την ισορροπία. Είχα πολλά πρέπει και ανθρώπους που σε κρίνουν. Είναι ένας απαιτητικός χώρος, αλλά αυτό που βλέπω και χαίρομαι είναι ότι υπάρχει διάθεση να εξελιχθεί αυτό που κάνουμε», τόνισε.

«Μου αρέσει η πρωινή ζώνη»

«Μου αρέσει η πρωινή ζώνη γιατί μου αρέσει η μέρα. Θα έκανα ένα πρωινό πρόγραμμα και με διαφορετική ματιά. Θέλω να το κάνω και να το χαίρομαι, να το κάνω με την ψυχή μου. Είχα πάντα έναν κόφτη», εξομολογήθηκε.

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ότι έχει εμπειρία και δεν την κρατά για την πάρτη του. Λέει πράγματα, αν δει ότι ενδιαφέρεσαι και θες να μάθεις θα σου ανοίξει όλη του την καρδιά. Έχει συσσωρευμένη σοφία. Είναι ένας άνθρωπος που θα συνεργαζόμουν άνετα μαζί του και θέλω να κάνω και παρέα μαζί του. Λέει ατάκες και γκουγκλάρεις μετά».

«Πάντα σε ένα πρόγραμμα πολλές φορές οι άνθρωποι για να μάθουν ή μπορεί και στο μέρος του μυαλού τους να το ζήσουν σαν εμπειρία. Υπάρχουν κι εκείνες που το θέλουν πάρα πολύ. Εκείνες θα το προσπαθήσουν πολύ παραπάνω.», είπε για τις διαγωνιζόμενες.

«Με τη μικρή και μετά, αναθεώρησα πολλά πράγματα. Θέλω στην καθημερινότητά μου να είμαι άβαφη», τόνισε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!