Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα για την Άννα Παναγιωτοπούλου: “Είναι μια εποχή, μια ιστορία που δεν θα σβήσει”

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Με συγκινητικά και τρυφερά λόγια, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της μίλησαν σήμερα στο «Πάμε Δανάη» για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού.

Όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου

«Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της. Αλλά να χαιρόμαστε που αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν και να τους κρατάμε πάντα εδώ. Όταν υπάρχουν και προβλήματα υγείας, σκεφτόμαστε ότι κάπως μπορεί να ξεκουράστηκαν κιόλας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!