Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστός ηθοποιός συγκλονίζει: «Πήγα να δώσω τέλος στην ζωή μου για μια γυναίκα» (ΦΩΤΟ)

Είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός και η αλήθεια είναι ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες και θα μπορούσε να έχει, όποια θέλει, όμως ο ίδιος δεν κρύβει ότι έφτασε στο σημείο να θέλει να πεθάνει για μία γυναίκα.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στα σήριαλ «Δικαίωση» και «Δίδυμα Φεγγάρια», με τον Νικόλα Μπράβο να κερδίζει γρήγορα την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Σε συνέντευξή του στο ΟΚ όμως, όπως αποκάλυψε για μία χαμένη αγάπη, έφτασε να αιωρείται με το ένα πόδι μέσα στο δωμάτιο και με το άλλο έξω από το παράθυρο.

«Έχω πέσει αρκετά χαμηλά για μια γυναίκα, έχω ζήσει και εντάσεις και τσακωμούς και κλάματα και απειλές. Ζούσα αρκετά δραματικά τις σχέσεις μου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ δεν πίνω και δεν καπνίζω, βρέθηκα να πίνω βότκα και να καπνίζω μέχρι τα ξημερώματα, να είμαι μόνος στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα στον όγδοο όροφο, να στέκομαι στο παράθυρο, με το ένα πόδι απέξω και το άλλο από μέσα, να κοιτάω την Ακρόπολη και να σκέφτομαι: «Μέσα… έξω… Μ΄αγαπάει…. Δε μ’ αγαπάει». Μεταξύ μας δεν θα έπεφτα. Είμαι εθισμένος στη ζωή. Αλλά τι να κάνουμε που είμαι και πολύ δραματικός τύπος!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γοητευτικός Νικόλας Μπράβος ποζάρει ως εργένης και αποκαλύπτει: "Έχω ρίξει σφαλιάρα σε γυναίκα"

bravos2

bravos4

bravos1

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!