Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Φιλίνη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της – “Τον κοίταζα κάθε μέρα να κοιμάται και έκλαιγα”

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της και το πόσο της έλειψε η παρουσία του από τη ζωή της κατά τα παιδικά της χρόνια, μίλησε η Ελένη Φιλίνη το βράδυ της Δευτέρας 29/4 στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στο One Channel, «Στιγμές».

Όσα είπε η Ελένη Φιλίνη

«Ήμουν μοναχοπαίδι. Ο μπαμπάς μου είχε τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην Κόρινθο. Κάποια στιγμή έπεσε έξω και αναγκαστήκαμε και ήρθαμε στην Αθήνα… Προσπάθησε 3-4 χρόνια… ο αδελφός του είχε χρόνια στην Αμερική… κι έτσι είπε κάποια στιγμή να πάει κι εκείνος στον Παναμά να δει τι γίνεται, εγώ ήμουν 8 ετών…

Η μαμά μου ήταν μόνη εδώ με εμένα… Ήταν μαμά και μπαμπάς μαζί… Της έλειπε ο άντρας της, αλλά κι εμένα μου έλειπε πολύ ο πατέρας μου. Μιλάγαμε κάθε 2-3 μήνες, Είναι φοβερό αυτό. Όταν έφυγε από εδώ με το πλοίο, έκανε 40 μέρες να φτάσει.,, Μου έλειπε υπερβολικά… Το παιδί έχει ανάγκη και τους δυο γονείς. Μου έλειψε πολύ το πρότυπο του πατέρα» εξομολογήθηκε η Ελένη Φιλίνη.

«Η μάνα μου ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Μαργαρίτα τη λέγανε. Ήταν μια γυναίκα πάρα πολύ ευαίσθητη, πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ αγνή αλλά αναγκάστηκε από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, να βγάλει νύχια, γιατί έπρεπε να επιβιώσουμε. Το ίδιο συνέβη και με εμένα, αναγκάστηκα να βγάλω νύχια, δε ξέρω αν θα ήμουν η ίδια αν είχα κοντά μου τον μπαμπά μου» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός για τη μητέρα της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!