Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Γερμανού: “Αυτό που γράφουν μια γλυκιά κουβέντα και μόλις χωρίσουν τη σβήνουν, γιατί;”

Το θέμα του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο σχολίσαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει θέση, όχι για το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού, αλλά για το γεγονός ότι η διακριτικότητα επιζητάτε πάντα όταν υπάρχουν παιδιά στα ζευγάρια, ενώ όταν δεν έχουν, μπορούν να γίνουν βορά των δημοσιογράφων.

«Αυτό που γράφουν μια γλυκιά κουβέντα και μόλις χωρίσουν τη σβήνουν… Γιατί; Εντάξει χώρισαν, δεν μας πέφτει λόγος, ούτε χωράει σχολιασμό», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, ακούγοντας στο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή της, ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά τον χωρισμό τους, έσβησε την ανάρτηση που είχε κάνει για την πρλωην σύζυγό του στο Instagram.

«Μια προσωπική τοποθέτηση θέλω να κάνω. Να τους ευχηθώ τα καλύτερα, στους ξεχωριστούς δρόμους που θα ακολουθήσουν. Παρά το γεγνός ότι σέβομαι ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ επειδή στη μέση υπάρχουν παιδιά, πάντα θα με ξενίζει ότι η διακριτικότητα είναι λες και είναι αποκλειστικό προνόμιο όσων έχουν παιδιά», σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Για να προσθέσει: «Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, πρέπει να είναι βορά των δημοσιογράφων; Με πολύ σεβασμό σε όλους όσοι είναι γονείς, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά στους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διαφορετικότητα, είτε έχουν παιδιά, είτε όχι. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος και πονάει. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και πάρτι διαζυγίου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!