Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θανάσης Πάτρας: “Και δημόσιος υπάλληλος να ήμουν, πάλι στον γκισέ μου θα ερχόντουσαν”

Για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, αλλά και την προσωπική του πορεία στον χώρο και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, μίλησε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για το J2US και πώς αυτό τον βοήθησε με το άγχος, αλλά και για την κατάχρηση του political correct.

«Και τηλεόραση να μην έκανα….»
«Και τηλεόραση να μην έκανα, πάλι θα είχα καλή σχέση με τους ανθρώπους. Θα με έβλεπα ακόμα και να έχω ταβέρνα ή και δημόσιος υπάλληλος να ήμουν, πάλι στον γκισέ μου θα έρχονταν. Ο κόσμος μου λέει πολύ ωραία λόγια. Το πιο άκυρο που μου έχουν πει ήταν τότε με το «Αυτό μας έλειπε», που με είχαν μπερδέψει με τον Σπύρο Σούλη. Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη, αν δίνεις κιόλας», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Η παρουσίαση είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς ποτέ. Είχα άγχος αλλά στην περίοδο αυτή με βοήθησε το J2US. Αυτή την περίοδο που ήταν στρεσογόνα, δεν είναι μόνο το άγχος της πρεμιέρας αλλά και το να διαχειριστώ την νέα κατάσταση, με βοήθησε το Just. Έχουμε μπει στο σπίτι του κόσμου και αυτό είναι σημαντικό. Η εποχή είναι πολύ απαιτητική. Αν μου έλεγαν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι θα το έκανα, γιατί αποσυμπιέζεσαι. Κάποια στιγμή θες να πάρεις μία ανάσα και να ξαναγυρίσεις. Είναι πολύ δύσκολη η σημερινή τηλεόραση. Ωστόσο ούτε και η τότε τηλεόραση ήταν σωστή, τότε μπορεί να σχολίαζαν τα πάντα», τόνιοσε.

«Το political correct είναι σωστό αλλά να μην γίνεται κατάχρηση»
«Σήμερα δεν μπορείς να ξεφύγεις πιστεύω, από το πλαίσιο που σου δίνεται. Το political correct είναι σωστό αλλά να μην γίνεται κατάχρηση. Σωστό δεν ήταν ούτε το «καγκούρικο» που είχαν κάποιοι ότι «έχω μία εκπομπή και αν σου αρέσει έλα, αν δεν σου αρέσει μην έρθεις». Σήμερα αν κάνεις μία δήλωση, την επόμενη σε «κρεμάνε στα μανταλάκια». Είναι άλλο πράγματα social media, η τηλεόραση, η διανόηση και η πολιτική. Τα έχουμε βάλει σε έναν κουβά», συμπλήρωσε.

Για το αν του έχει φερθεί δίκαια η τηλεόραση, απάντησε: «Για να είμαι ακόμη εδώ, μάλλον έχω κάνει κάτι καλά. Όλες οι εμπειρίες μου στην τηλεόραση ήταν ωραίες. Δεν θα επέστρεφα σε κάποια. Ό,τι έγινε πέρασε, πάμε παραπέρα. Από όλα παίρνεις εμπειρία».

«Είναι πολύ ωραία εμπειρία το J2us. Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι απαιτητικό και εθιστικό, γνώρισα πολύ ωραιους ανθρώπους και θα το θυμάμαι με πολλή αγάπη», κατέληξε αναφορικά με την συμμετοχή του στο J2us.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!