Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar» για την Κύπρο

Για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024, το μεσημέρι του Σαββάτου, ανέβηκε η Silia Kapsis προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα. Η νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγούδησε λοιπόν το κομμάτι «Liar» στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό για την Eurovision 2024 στο Instagram, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε νωρίς νωρίς μια πρώτη γεύση από την προσπάθεια της Silia Kapsis.

Όπως παρατηρούμε στα πλάνα, η νεαρή εκπρόσωπος για την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό ανέβηκε με πάθος και δυναμισμό στη σκηνή της Eurovision 2024 έχοντας στο πλευρό της τέσσερις άνδρες χορευτές. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως μέσα από τις εικόνες διακρίνουμε πως οι τέσσερις χορευτές αφαιρούν το πάνω μέρος του ρούχου τους κατά τη διάρκεια της χορογραφίας για το «Liar».

«Nιώθω πάρα πολύ χαρούμενη, ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή της Eurovision. Υπάρχει λίγο άγχος αλλά νομίζω πως θα είμαι χαλαρή και θα είμαι πάρα πολύ ενθουσιώδης. Το στήσιμο μας επάνω στη σκηνή είναι πάρα πολύ χορευτικό, πάρα πολύ και νομίζω ότι θα διασκεδάσετε πάρα πολύ» είχε δηλώσει με χαμόγελο η νεαρή τραγουδίστρια στα τηλεοπτικά συνεργεία που την συνάντησαν, λίγες ώρες νωρίτερα, στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για την Σουηδία..

Η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί για την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Μ. Τρίτης. Δυο μέρες νωρίτερα δηλαδή από την εκπροσώπηση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι, η οποία και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον δεύτερο ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!