Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eλένη Φουρέιρα: Η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο album “Poli Ploki”

Με μία μεγάλη και λαμπερή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, η κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τη νέα τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «Poli_Ploki».To «Poli_Ploki» έγινε διαμαντένιο μετρώντας πάνω από 128 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 150 εκατομμύρια YouTube views, ενώ τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν viral στα social media.

Με αυτή τη διάκριση, η Ελένη Φουρέιρα, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας με τα τραγούδια και τις performances της, έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από τη χώρα μας με διαμαντένιο album, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερά η no1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα σε αριθμό digital streams, η πρώτη γυναίκα σε αριθμό monthly listeners και η πρώτη που ένα της τραγούδι (το «Fuego») ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams.

Την απονομή του διαμαντένιου album έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και την στηρίζει από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Στη σύντομη ομιλία του, ανέφερε πως ξεχώρισε στην Ελένη Φουρέιρα το μεγάλο κι αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και την επαίνεσε ότι δουλεύει σκληρά και ακατάπαυστα, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και όλο το team της Panik.

Φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα κι ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Αρσενάκο, τη δισκογραφική της εταιρεία, τον σύντροφό της και την οικογένειά της, τους συντελεστές των τραγουδιών, καθώς και όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή του.

Για τις διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του album, καθώς και ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που στήριξαν το «Poli_Ploki».

Η λαμπερή βραδιά, που παρουσίασε η Konnie Metaxa, έγινε στον industrial χώρο του Κτηρίου 56 στον «Ελληνικό Κόσμο», στον οποίο εκτέθηκαν 5 από τα πιο iconic looks της Ελένης Φουρέιρα, ενώ από προτζέκτορες προβάλλονταν τα music videos της που έχουν κατακτήσει τα trends και τα views στο YouTube. Στα decks ήταν ο Display, ο DJ και παραγωγός που συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα στο πρόσφατο megahit «Κόλλημα».

foureira-aponomi__9_
foureira-aponomi__1_
foureira-aponomi__2_
foureira-aponomi__3_
foureira-aponomi__4_
foureira-aponomi__5_
foureira-aponomi__6_
foureira-aponomi__7_
foureira-aponomi__8_

Το event περιελάμβανε κι ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, που διοργανώθηκε από την Panik Records και δεν γνώριζε η Ελένη Φουρέιρα: μέσα από ένα ιδιαίτερο θεατρικό act, σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, drag queens μετέφεραν μεγάλες επιτυχίες και δηλώσεις της κορυφαίας pop star, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, καθώς και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!