Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για την Μαρίνα Σάττι και τον θάνατο του πατέρα της: “Θέλει τον χρόνο του και να προσπαθείς να γεμίζεις την ημέρα”

Στην έντονη συναισθηματική φόρτιση της Μαρίνας Σάττι στο Στούντιο 4 για τον θάνατο του πατέρα της, αναφέρθηκαν στην εκπομπή Fay’s Time.

Η Φαίη Σκορδά, που έχασε κι εκείνη τον δικό της πατέρα τον περασμένο Ιανουάριο, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση…

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, είπε: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές το θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν θέλανε να πάει προς τα εκεί, ήρθαν όμως οι σκέψεις… Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς και αν προσπαθείς να τις βάλεις στην άκρη. Και μπορεί από μία οποιαδήποτε αφορμή, να έρθουν μπροστά σου οι εικόνες και να μη συγκρατηθείς».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Σε αυτές τις στιγμές, όταν έχεις να κάνεις πράγματα, πόσω μάλλον τώρα που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, που το πρόγραμμά της είναι γεμάτο μέχρι να γίνει η Γιουροβίζιον, μπορεί να βοηθήσει. Είναι σαν να ξέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις, αλλά να μην είσαι έτοιμος. Θέλει το χρόνο του και να προσπαθείς να βάζεις πολλά μέσα στην ημέρα, να μην θες να μείνεις μόνος το Σαββατοκύριακο, να προσπαθείς να ξεχαστείς…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!