Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Πετρογιάννη για Κώστα Αρζόγλου: “Θλίβομαι που χρειάστηκε να του μιλήσει μία καταξιωμένη ηθοποιός”

Αλλαγή 180 μοιρών έκανε ο Κώστας Αρζόγλου στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου εις βάρος του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου.

Συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα στο Πρωινό, λίγο καιρό μετά τα όσα υποστήριξε στη δικαστική αίθουσα η Κατερίνα Διδασκάλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε πως τιμάει τον ηθοποιό η αλλαγή στάσης αλλά η ίδια θλίβεται για το γεγονός που χρειάστηκε να του μιλήσει ένας άλλος άνθρωπος για να κρατήσει μία άλλη στάση.

Όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη

«Τον τιμάει η αλλαγή της στάσης του κι εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι χρειαζόταν μία ώθηση για να αλλάξει κάπως, όμως από την άλλη θλίβομαι κάπως που χρειαζόταν ο κύριος Αρζόγλου να του μιλήσει μία καταξιωμένη ηθοποιός που τον ξέρει και μιλάει μαζί του για να κρατήσει μία πιο ουδέτερη στάση σε ένα θέμα» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Λίγο αργότερα, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: «Σου λέει τώρα ότι τα λέει μία κοπέλα μέσα στο δικαστήριο που έχει κάνει την επίσημη καταγγελία κι από εκεί και πέρα, υπερθεματίζει μία γυναίκα που γνωρίζει και εμπιστεύεται και του είπε τα πράγματα με πάσα λεπτομέρεια. Δεν έβγαλε ετυμηγορία, απλά πείστηκε επειδή μίλησε με έναν άνθρωπο που γνωρίζει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!