Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια: “Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μακάρι να είναι έτσι όλοι”

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, το πρωινό της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην φημολογούμενη επιστροφή του World Party όσο και την τηλεοπτική σύμπραξη στο Asia Express με την πρώην σύζυγο του, Κρίστη Καθάργια.

Όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε αρχικά πως «με τον Σάκη (σ.σ Τανιμανίδη) έχουμε μια πολύ καλή σχέση και το κυριότερο είναι πως θέλουμε να την κρατήσουμε. Δηλαδή να έχουμε μια όμορφη σχέση και να μην υπάρχουν μεταξύ μας τριβές. Οπότε τώρα το τηλεοπτικό κομμάτι νομίζω ότι και οι δυο μας το έχουμε στο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Άμα είναι να έρθει κάτι και να γίνει, καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, πάλι καλώς».

«Το Asia Express ήταν καταπληκτικό αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Θα πήγαινα ξανά σε μια τέτοια εκπομπή, ήταν καταπληκτικά. Με την Κρίστη (σ.σ. Καθάργια) έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ανθρώπινες οι σχέσεις μας και μακάρι να είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι. Το Asia Express ήταν μια από τις πιο όμορφες παραγωγές που έχω συμμετάσχει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

«Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να το βγάλω αυτό μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να είμαι ζευγάρι μαζί με μια γυναίκα. Σκέψου, εδώ πας διακοπές με την κοπέλα σου και… σκοτώνεσαι στο πρώτο 24ωρο! Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ ωραίο και θα ξαναπήγαινα άνετα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Μαυρίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!