Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Προσευχόμασταν για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μας, σωματικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει”

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 26/4 στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναφέρεται στην απώλεια της μητέρα του αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πίστη της οικογένειάς του στον Θεό εκείνη την περίοδο.

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Πολύ πρόσφατα, το γνωρίζετε όλοι νομίζω, περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Κάναμε ό,τι χρειάστηκε από ιατρικής πλευράς, αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό και προσευχόμασταν. Από ένα σημείο και μετά, η προσευχή ήταν διαφορετική γιατί δεν εξαρτιόταν από εμάς.

Προσευχόμασταν διαφορετικά για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου, σωματικά δε μπορούσε να ανταπεξέλθει. Από εκεί και πέρα, δε σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη ή ότι η μητέρα μου τιμωρήθηκε. Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούν άλλοι, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ παρεμβατική στον τρόπο που αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία. Ίσως αυτή να είναι μια εξήγηση που μπορώ να δώσω.

Ίσως έπρεπε να φύγει για άλλους λόγους που δε μπορώ να καταλάβω τώρα. Δε φεύγουν άνθρωποι μόνο στα 58 που έφυγε η μάνα μου, φεύγουν και πολύ νεότεροι άνθρωποι. Καταλήγουμε στο να μην αφήσουμε την προσευχή και τη θρησκεία μας ως την τελευταία επιλογή στην καθημερινότητά μας» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!