Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καμπούρη – Συρίγος: Μιλούν για τη 13χρονη φιλία τους – Του είπα “φτιάξ’ τα με την Ελεωνόρα, τη θέλω για φίλη μου!”

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Νίκος Συρίγος διατηρούν μία πολύ δυνατή φιλία τα τελευταία 13 χρόνια και μίλησαν στην εκπομπή Ελένη.

Ο Νίκος Συρίγος περιέγραψε ότι την πρωτογνώρισε όταν εκεί που εργαζόταν του ανακοίνωσαν ότι θα είναι στο ίδιο γραφείο μαζί της. «Είπα ουάου, θα είμαι με την ομορφότερη του γραφείου! Έλα που η Δέσποινα ήταν έγκυος! Ερχόταν 10 η ώρα στο γραφείο και ήθελε να φάει. Μετά από λίγο φούσκωνε και την έπιαναν καούρες. Αυτό γινόταν κάθε μέρα! Αφού έφυγε για να γεννήσει και αδυνάτισα!».

Ο Νίκος Συρίγος είπε πως στη δουλειά δεν κάνει φιλίες γιατί φοβάται τον αποχωρισμό και του έκανε πλάκα ότι έχει βρει νέο φίλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Με τον Νίκο έχουμε μοιραστεί και πολύ φωτεινές στιγμές και πολύ δύσκολες και σκοτεινές. Το δεύτερο μας ένωσε ακόμα περισσότερο».

«Είμαστε η κοριτσομαμά και ο κοριτσομπαμπάς όπου μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Η Δέσποινα επειδή είναι πολύ πιο ανοιχτή είναι εκείνη που μου πατάει το γκάζι και με έχει κάνει πιο προοδευτικό».

«Ο ένας πάντα έκανε κριτική ο ένας στον άλλον. Δεν ένιωσα ποτέ ότι μπορεί να μου θυμώσει. Μπορεί να έχουμε ένταση μεταξύ μας αλλά στο τέλος συμφωνούμε. Σε αυτό που δεν διαφωνήσαμε ποτέ είναι όταν μου ανακοίνωσε την καινούργια του σχέση. Του είπα “σε παρακαλώ φτιάξ’ τα με την Ελεωνόρα, την θέλω για φίλη μου”.

Την πρώτη φορά που θα έβγαινε ο Νίκος στην τηλεόραση είχα καρδιοχτύπι σα να έβγαινε η εκπομπή που συμμετέχω εγώ», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου γιατί μου έμαθες την αξία της αγάπης. Με σένα έμαθα να διαφωνώ χωρίς να χρειάζεται να σκοτώσω τον άλλον πάνω στη συζήτηση», είπε ο Νίκος στη Δέσποινα .

«Ξέρω ότι η αγάπη του Νίκου είναι ανεπιτήδευτη, πραγματική και αληθινή», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!