Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ – Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου και σε ένα σημείο όπου έγινε μια έμμεση αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Απριλίου στα 68 του χρόνια, η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ό, τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που ξέρετε τέλος πάντων κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, τέλος πάντων το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι προφανώς αναφερόμενη στον πατέρα της και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Είναι απελευθερωτικό το συναίσθημα;» ρώτησε ο παρουσιαστής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ποιο; Ναι, τέλος πάντων», απάντησε η τραγουδίστρια, ενώ έκλαιγε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι πονάει ας το αυτό, δεν μιλήσαμε και δεν σε ρωτήσαμε τίποτα γι’ αυτό και δεν θέλουμε να σε ρωτήσουμε γι’ αυτό. Το συναίσθημα του να μοιράζεσαι πράγματα με τον κόσμο που κάποτε… Θες να ακούσουμε ένα τραγούδι σου να πάρεις μια ανάσα; Θέλετε να πάμε σε ένα διάλειμμα; Να πάμε σε ένα διάλειμμα;».

Στο τέλος, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να ξαναβρεί την ψυχραιμία της και είπε: «Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο – ρεζίλι τέλος πάντων – όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».




Λίγο νωρίτερα η Μαρίνα Σάττι είχε μία ατυχία, ενώ πήγαινε καλεσμένη στην συγκεκριμένη εκπομπή. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με το «Ζάρι» βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ.

Ενώ προετοιμαζόταν για την εμφάνισή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την ομάδα της, η Μαρίνα Σάττι κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ.

Μάλιστα, το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω. Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στον αέρα στο “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ. Θα βγούμε;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!