Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποια εκπομπή ήταν το “το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του”;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον γνωστό παρουσιαστή συνάντησε η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για την πορεία των γυρισμάτων της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Όλα πηγαίνουν καλά με τα γυρίσματα της εκπομπής. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να βγάλουμε έξω την χαρά και τη θετική διάθεση. Τα επεισόδια είναι περιορισμένα, δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αξιοπρεπής και ειλικρινής. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν», απαντά ο παρουσιαστής σε ερώτηση για την υποψηφιότητα της συναδέλφου του στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

«Γι’ αυτό και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, να γίνω κριτής. Ως Γρηγόρης το λέω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει», επισημαίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά και για το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιάγκας να αποκτήσει τη δική του βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, δημιουργώντας «κόλλημα» στο θέμα των καλεσμένων στο The 2Night Show.

«Πέρα από την πλάκα, το θέμα των καλεσμένων είναι ένα χρόνιο πρόβλημα όλων των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι μόνο θέμα των βραδινών εκπομπών. Είναι δύσκολο να φέρνεις καλεσμένους που θα έχουν ενδιαφέρον και θα κάνεις μαζί τους μία ωραία συζήτηση», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!