Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κονδυλάτος: “Σούβλιζαν αρνί και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία – Νόμιζαν ότι κάνουν τελετές μαύρης μαγείας”

Στη σχέση του με το Πάσχα, αλλά και σε ένα σχετικό «ευτράπελο» που είχε βιώσει όταν ήταν φοιτητής στο Λονδίνο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος έδωσε το «παρών» στο Fashion Week στο Ζάππειο, με τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών να τον προσεγγίζουν, προκειμένου να του αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις.

Ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε ότι, προς το παρόν, δεν έχει κάνει κάποια σχέδια για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ στάθηκε και στο παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού, κάνοντας λόγο για «βαρβαρότητα».

Περικλής Κονδυλάτος: Το σούβλισμα του αρνιού έχει μια βαρβαρότητα ως έθιμο
«Με το Πάσχα δεν έχω πολύ μεγάλη επαφή, σήμερα έμαθα ότι θα έρθει το Πάσχα, ότι είναι πολύ κοντά. Δεν ξέρω πώς θα το περάσω, δεν έχω σκεφτεί», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

«Μια φορά στο Λονδίνο είχα κάτι συμφοιτητές που είχαν βγάλει αρνί να σουβλίσουν το Πάσχα. Και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, γιατί νόμιζαν ότι κάνουν τελετές μαύρης μαγείας. Δηλαδή, έτσι μας βλέπουν», περιέγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στη συνέχεια.

«Αυτό το έθιμο έχει μια βαρβαρότητα, δεν μου αρέσει να βλέπω τα ζώα να σουβλίζονται», πρόσθεσε, ο Περικλής Κονδυλάτος.

https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyNC8wNC8yMi8wNS8zOF8zMF82NjI1ZjdkNjMyNTRjLmpwZw==/profile:player-960×540/image.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!