Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζαφείρης Μελάς για το φιλί με τον Σταμάτη Γονίδη: “Δεν είναι η πρώτη φορά, ξαφνιάστηκα βέβαια”

To φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταμάτης Γονίδης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Ζαφείρη Μελά και εκείνος σχολίασε το συμβάν, αλλά και όσα ακολούθησαν.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης. Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα “τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε”. Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή, γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε χαρακτηριστικά, ο Ζαφείρης Μελάς.

Στη συνέχεια, ο Ζαφείρης Μελάς πρόσσθεσε: «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο. Όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουν, έλεγα “εντάξει, είμαστε πολύ φίλοι και αγαπιόμαστε πάρα πολύ”».

Εξήγησε επιπλέον, ότι αυτό δεν είναι κάτι που του συμβαίνει για πρώτη φορά με τον Σταμάτη Γονίδη.

«Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε. Στο μαγαζί που δουλεύαμε, τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», ανέφερε.

Τέλος, ο Ζαφείρης Μελάς έστειλε ένα μήνυμα στον Σταμάτη Γονίδη. «Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις», είπε κλείνοντας.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!