Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Μήλιου: Ο δικηγόρος της αδελφής της ξεκαθαρίζει για τον ξυλοδαρμό της – “Ήταν ένας απλός τσακωμός”

Η μικρότερη αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, φέρεται να έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης 16/4, συνοδευόμενη από την αδελφή της, στην ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Το πρωί της Δευτέρας 22/4 ο δικηγόρος της Μαρίας, Αναστάσιος Ντούγκας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε όλο το παρασκήνιο.

Όσα είπε ο δικηγόρος

«Κατά την εντολέα μου δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, πρόκειται για έναν τσακωμό, όπως συμβαίνει και σε πάρα πολλά ζευγάρια. Η εντολέας μου δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τα χτυπήματα που είχε από τον σύντροφό της, ήταν άλλος ο λόγος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αυτό έγινε το επόμενο βράδυ από τον τσακωμό του ζευγαριού. Έγινε κάτω από υπό ψυχολογική πίεση, η κοπέλα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Κάποια στοιχεία από αυτά που βγήκαν, είναι αληθή, τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι», είπε αρχικά.

«Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι πώς η κατάθεση της κοπέλας βγήκε στα site και τις τηλεοπτικές εκπομπές και διάκεινται δεξιά και αριστερά. Κάποιος μέσα από την αστυνομία διέρρευσε τη συγκεκριμένη κατάθεση», συμπλήρωσε ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!