Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδερφό του: “Του είπα: θα σε πάρω εγώ… και δεν τον πήρα ποτέ”

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ με τίτλο «Σαν Ψέμα», άνοιξε την καρδιά του σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου αδελφού του ανήμερα των περασμένων Χριστουγέννων.

Όσα είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Δεν είμαστε ίδιοι μετά από τέτοιες απώλειες, είναι το πριν και το μετά. Βάζω πάντα μπροστά τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός ώστε να κρατάω τους υπόλοιπους. Επειδή είμαι ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια μου, θεωρώ ότι εγώ πρέπει να το διαχειριστώ όλο αυτό, για να προχωρήσουμε τη ζωή μας παρακάτω με την απώλειά μας», δηλώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Δεν θα ξεχάσουμε τον αδελφό μας ποτέ, ούτε ο πόνος θα φύγει, απλά θα απαλύνει και θα γίνει μία γλυκιά ανάμνηση και ένα αναπάντητο γιατί», επισημαίνει συγκινημένος ο ηθοποιός.

«Το μότο μου στη ζωή ήταν «θα τα φτιάξουμε όλα». Όταν συνέβη η απώλεια του αδελφού μου διαπίστωσα ότι δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε όλα. Δεν ένιωσα την ανάγκη να χτυπήσω την πόρτα ενός ψυχολόγου, αλλά την ανάγκη να χτυπάω την πόρτα των δικών μου ανθρώπων για να τους δίνω δύναμη και πίστη. Αν και ήμασταν κοντά ως οικογένεια, προσπαθώ πλέον να είμαι περισσότερο με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου, δεν μπορούμε να αφήνουμε κάτι για μετά», εξομολογείται στη συνέχεια ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Το μεγάλο μου παράπονο με τον αδελφό μου που «έφυγε» είναι ότι με είχε καλέσει, του είπα «κλείσε, θα σε πάρω εγώ» και δεν τον πήρα, δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, όπου «έφυγε» ο αδελφός μου, είχα πει να με πάρουν βιντεοκλήση και όταν είπα στη μητέρα μου «γιατί δεν με πήρατε;», μου είπε: δεν πρόλαβα», περιγράφει ο ηθοποιός.

«Δεν είχα πάει σε εκείνο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μετανιώνω που δεν ήμουν εκεί. Είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγαπάμε, έχω λίγους ανθρώπους στη ζωή μου που αγαπάω και μέσα στους φίλους μου βρίσκεται και η οικογένειά μου. Ήταν ο τελευταίος που είχε έρθει να με δει στο θέατρο από τα αδέλφια μου, οπότε θυμόμουν τη θέση που τον είχα βάλει και πάντα κοιτούσα σε εκείνη τη θέση», παραδέχεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην κάμερα του MEGA.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!