Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αγγελική Ηλιάδη υποψήφια στις Ευρωεκλογές – Με ποιο κόμμα πολιτεύεται;

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για το πώς πήρε την απόφαση να μπει στον στίβο της πολιτικής.

Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

«Η πρόταση να πολιτευτώ ήρθε και με χαροποίησε πολύ. Είχα την πρόθεση και το σκέφτομαι χρόνια. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το ξεκίνημα. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου, έχω καταφέρει κι έχω αναπτύξει με τις γυναίκες μία υπέροχη σχέση.

Ως εργαζόμενη γυναίκα αλλά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα, σκοπός μου είναι να ενισχύσω την παρουσία και τη φωνή της στο Ευρωκοινοβούλιο γιατί θεωρώ εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά και να συμπαρασύρουμε και τις υπόλοιπες που ενδεχομένως δε γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που έφεραν τη διαγραφή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αλλαγή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη στασιμότητα. Οφείλουμε να προχωράμε στη ζωή και να προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι οι δικοί της άνθρωποι έμαθαν τελευταία στιγμή για την υποψηφιότητά της, αλλά είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!