Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: “Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω”

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε στο Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον μουσικό. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διάστημα που έμεινε στο Παρίσι ενώ εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές με τον καρκίνο.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και γω ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

Στέφανος Κορκολής: «Έχω ζήσει άγριες στιγμές στο Παρίσι… Έχω μείνει νηστικός»

Και συνέχισε: «Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!