Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμος Βερύκιος: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα…”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος του Alpha μίλησε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA.

Όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος

«Αυτή είναι η αλήθεια, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης ο Παπανώτας το είδος του δεν είναι η πολιτική», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και πρόσθεσε:

«Ο Δημητράκης, τόσο καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και του το έλεγα. Του έλεγα: παιδί μου, τι πας να ανακατευτείς; Μια χαρά περνάς, είσαι καλοζωισμένος, δεν ανακατεύτηκες ποτέ με την πολιτική ίντριγκα, θα σε φάνε οι κότες… και δυστυχώς τον έφαγαν πριν πέσει με τα πίτουρα στο κοτέτσι».

«Δεν τον ήθελαν τον Παπανώτα στο ψηφοδέλτιο. Η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κασσελάκης ήθελε πιο φρέσκα, πιο νέα πρόσωπα και ίσως πιο απολιτίκ», επισημαίνει ο Δήμος Βερύκιος στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά.

«Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμέν φρεγάτα, που έχει κάνει αρκετά μίλια στον ωκεανό της ελληνικής τηλεόρασης», απαντά σε σχετική ερώτηση ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Η Ελένη υπήρξε μία καλοπληρωμένη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, μία businesswoman που έκανε πάντα σκληρές διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό και το εμπορικό της προϊόν, που έφερνε εισόδημα και στην ίδια και στο κανάλι», σχολιάζει αμέσως μετά ο Δήμος Βερύκιος.

«Η Ελένη είναι μία πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια. Διαπραγματεύεται πολύ σκληρά το τομάρι της που λέει και ο λαός», καταλήγει στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΡΕΝ ο Δήμος Βερύκιος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!