Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γλυκερία: “Όταν τραγουδάω αυτόν τον σπαρακτικό θρήνο, έχω πάντα στο μυαλό τον γιο μου”

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Γλυκερία στον Άρη Καβατζίκη. Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, Γλυκερία άνοιξε τα χαρτιά της στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», μιλώντας για τις επόμενες συναυλίες της εν όψει του Πάσχα, ενώ εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σχέση με τον σύζυγο και συνεργάτη της, Στέλιο Φωτιάδη.

«Όταν τραγουδάω το «Ω γλυκύ μου έαρ» έχω πάντα στο μυαλό τον γιο μου και όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί είναι ένας σπαρακτικός θρήνος μιας μάνας που χάνει τον γιο της. Έρχονται στο μυαλό μου εικόνες από πολέμους, από μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους πρόωρα, είναι συγκινητικό», δηλώνει αρχικά η Γλυκερία.

«Όταν χάνεις τη μητέρα σου, είναι ένας ξεριζωμός, είναι ορφάνια, όσο μεγάλος να είναι ο γονιός σου που φεύγει, είναι σαν να κόβονται οι ρίζες σου. Όταν χάνεις κάποιον, υπάρχει η παρηγοριά ότι η ψυχή του ταξιδεύει, ότι είναι κάπου καλυτέρα αλλά μας λείπει πάρα πολύ η φυσική του παρουσία. Εγώ μιλάω με τη μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή και τη λέω τη λέξη «μαμά», έχω μια εσωτερική επικοινωνία με την ψυχούλα της και αυτό με παρηγοράει», εξομολογείται η τραγουδίστρια για την πρόσφατη απώλεια.

«Αν πάρεις κατά γράμμα όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα έπρεπε να είσαι συνέχεια θυμωμένος, προσπαθώ να το ισορροπήσω με την ψήφο μου. Θέλω να είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη, ο άνθρωπος υπάρχει εδώ στη γη για να επιβιώσει, ότι θα νικήσει το δίκαιο και ότι το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Όσοι εργάζονται εναντίον των φωτεινών πράγματων νομίζω ότι είναι καταδικασμένοι», σημειώνει αμέσως μετά η Γλυκερία στον Άρη Καβατζίκη.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η σπουδαία ερμηνεύτρια παραδέχεται: «Όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που περνούν πολλά χρόνιά μαζί, υπάρχει και φθορά αλλά στο θέμα της εργασίας ο Στέλιος (Φωτιάδης) είναι λιγάκι απαιτητικός και καταπιεστικός καμιά φορά. Ξέρω ότι έχω κι εγώ κάποια στοιχεία που δεν αρέσουν. Ενώ επαγγελματικά είμαι πολύ συνεπής, δεν είμαι συνεπής με τον εαυτό μου, δεν διεκδικώ αυτά που πρέπει για τη Γλυκερία, αυτά που δικαιούται».

«Δεν έχω έλλειψη θάρρους αλλά συγχωρώ τα πάντα, δείχνω καλοσύνη. Δεν ξέρω αν είμαι μεγαλόψυχη αλλά δεν θέλω να υποφέρουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Αυτό κάποιες φορές λειτουργεί αρνητικά για μένα, βέβαια.

Όταν διαπίστωσα τη φθορά στη σχέση μου με το σύζυγό μου, δεν έκανα τίποτε. Είναι ένας κύκλος που περνάει και κλείνει, ανθρώπινα είναι αυτά. Σε μια σχέση υπάρχουν καβγάδες και διαφορές, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον», καταλήγει επί του θέματος η τραγουδίστρια, Γλυκερία στην κάμερα του MEGA.

«Παλιά, όταν ήμουν πιο νέα, είχα μέσα μου το αίσθημα της εκδίκησης, ήθελα να ανταποδώσω το κακό. Τώρα δεν το έχω ούτε αυτό, μου αρέσει να συγχωρώ. Θέλω πλέον να κατανοώ για ποιο λόγο ένας άνθρωπος μπορεί να φέρθηκε άσχημα εναντίον μου. Μπορώ να αναγνωρίσω αν κάποιος φέρθηκε άσχημα για να με προσπεράσει επαγγελματικά, δεν πειράζει. Τα χρήματα είναι αναγκαία για το βιοπορισμό μας αλλά δεν είμαι υπέρ της συσσώρευσης του χρήματος, δεν είμαι άπληστη», εξομολογείται κλείνοντας η Γλυκερία.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!